Kodbrev

Läste på Aftonbladet om Arnold Schwarzeneggers dokument till en annan som också bestämmer i Kalifornien (eller något sånt.)
Men det korta brevet innehöll så mycket mer än man först kunnat ana.
Kolla här:
Arnolds talesman säger att det bara var en slump, fast jag tror kanske ändå inte att det var det haha. Slump eller inte så var det i alla fall ganska roligt tycker jag. Artikeln hittar ni här-----> Aftonbladet.se

In the shadows

Hitta en låt på Spotify igår som jag inte hade hört på åratal, så nu har jag börjat lyssna på den igen, asbra e den!
Den heter In the shadows och det är The Rasmus som har gjort den. The Rasmus – In The Shadows

Höstrusk

Vad är hösten till för egentligen? Det är bara mörk, fult och blött. Nej antingen ska de vara riktigt kallt, eller riktigt varmt, det föredrar jag.
Men eftersom nu hösten finns får man väl göra det bästa av situationen. Dricka te  och sitta och mysa med någon film eller tv-serie är ett ganska bra sätt att genomlida hösten på!
Dessutom bidrar Spotify till en bättre höst, och det bästa av allt, Basshunters Spotify-reklam!

wowuwowuow hang on a second whats going on? well i'll tell u whats going on, i'm basshunter and i just stopped ur music for a second to tell u that u can listen to my nwe album bassgeneration right here rigth now at spotify, I hope youlike it!!!



Tjuvlyssnat.se

Måste tipsa er om en sida man inte bör leva utan. Den förgyller verkligen vardagen!
Och den heter... Tjuvlyssnat.se!


Lov

Japp det är lov, soft asså. Inte för att jag ska göra så mycket, tänker nog mest kolla på TV hehe. Tänkte se "little miss sunshine" som börjar halv tio på fyran. Den verkar riktigt rolig. :D
Här ser ni little miss sunshine i en fin poose.

tidig helg

Hej igen! De va ett tag sen kan väl säga. Idag har jag hemstudiedag, det är väldigt soft, fast jag måste göra klart mitt psykologiarbete :O Men jag ska ta det lugnt idag också har jag bestämt mej för, det finns ingen anledning till att stressa :D Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra först, jag och pappa håller på och göra en tomatpaj men nu ska degen stå i någon timma så just nu är det paus i matlagningen. Eller det kanske finns något man ska skära så jag ska nog gå ifrån min kära dator.

RSS 2.0