Amanda Jenssen

Var på Brew House i Göteborg igår och såg Amanda Jenssen. Det var skitbra! Magiskt bra! Jag blev smått kär i alla i bandet :D
Här kommer lite bilder, svårt att få det bra och tjejerna som stod framför mig hade partyhattar på sig, så dom kom med på det flesta bilderna :D men jag är rätt nöjd ändå, tack för lånet av kameran Agnes!

Lov är alltid bra

Är så himla trött på skolan just nu, så det passar väldigt bra med lov..

Plugg, OS och vampire diaries

Massor av Kemiplugg och OS. Det är vad som händer i mitt liv just nu. Men snart är det slut på plugget i alla fall, för det är nämligen bara en seg dag kvar och sedan är det lov!!!! Då blir det OS för hela slanten.
Har kollat en del ikväll också, första delen av damernas Superkombination och Skidskyttet har hunnits med, och om jag orkar blir det herrarnas skidskytte senare också. Måste också kolla när Anja åker sitt slalomåk, vilken kämpartjej hon är asså!!
Skulle kolla på vampire diaries också på tv6 play men det funkade inte, så vi får ta det vid ett senare tillfälle.

The hangover - försök till en recension

Eftersom jag lovade Julia att göra en recension ska jag nu försöka. Julia fyller för övrigt år idag så ett stort GRATTIS till henne!!

The Hangover, eller Baksmällan som det heter på svenska var som sagt väldigt rolig (enligt mitt tycke).
Fyra män, varav en är lite efterbliven, har en svensexa på ett hotell i Vegas. Men nästa morgon vaknar de upp, och ingen minns någonting om vad de gjorde kvällen innan. Dessutom är brudgummen försvunnen. De tre återstående börjar försöka ta reda på vad som egentligen hände, och efter hand får det reda på mer och mer om vad de troligen gjorde förra kvällen.

Filmen är rätt skruvad och full med små överraskningar och skämt, vissa mindre bra, men de flesta riktigt roliga, man kan inte låta bli att skratta högt! Som ni ser i föregående inlägg, är det ungefär så jag känner efter att ha tittat på den, (alltså HAHAHAHAHAHAHA) så jag kan verkligen rekommendera er att se den om ni inte redan gjort det. Hoppas ni får en sådan positiv upplevelse som jag fick ;)

The hangover

The hangover, HAHAHAHAHAHA askul va den! Ska försöka göra en recension inom en snar framtid Julia ;D

Jonathan Johansson

Jonathan Johansson säger jag bara, i'm in love! Hans musik är perfekt avkoppling från allting och jag älskar hans
skånska dialekt, så mysig! :D
Bästa låten kommer här! Aldrig ensam



Ska man orka vara vaken

Har haft en jättetrevlig kväll, tack tjejer!
Nu är frågan om jag ska orka vara vaken till kl 3, känner mej ju lite trött ändå. Men det skulle vara kul, nu låter jag kanske som en alldeles galen OS-fantast (vilket jag inte riktigt riktigt är) men som sagt det är kul att kolla.
Jag är vaken tills vidare i alla fall :D

OS i Vancouver

Snart börjar OS! Invigningen är kl 03:00 i natt, skulle vara kul och kolla men är inte säker på att jag orkar är redan trött och klockan är bara sex.


Äntligen Fredag

Härligt en hel helg ligger framför mig, full med kemiplugg och annat skoj. Nu ska jag städa.
Dagens låt: Stevie Nicks – Edge of Seventeen



Vampire diaries

Idag var det premiär för Vampire diaries på 6:an. Jag har väntat ett bra tag, först trodde jag att det var premiär i tisdags men det var det tydligen inte upptäckte jag till min stora besvikelse. Men nu har jag i alla fall sett det, två avsnitt gick det till och med! Och det var absolut så bra som jag hade tänkt, om inte bättre! Underbart att tv 6 har slutat med fjollprogram som paradise hotel och sänder lite riktigta program haha.

Ny design

Jag har gjort en ny header hoppas ni gillar det.  Eftersom jag inte är något större proffs på html-kodning så har inte bilden hamnat riktigt där jag vill ha den. Jaja det får duga så länge i alla fall. Här är bilden som är i headern fast i en annan variant.


If I fall I'll try a little harder to get back up

Choklad

Vad gör man när man är så trött att man nästan somnar när man sitter och käkar efter skolan. Jo man kan ju sova en stund eller så kan man plugga för man vet att det är det man borde. Eller så kan man sätta sig bland alla täcken i sängen och sitta och göra något meningslöst vid datorn och proppa i sig choklad. Det var det bästa alternativet tyckte jag, så nu sitter jag här och mår lite smått illa av all choklad. Men man lever ju bara en gång så man får ju passa på!
Fast jag måste erkänna att jag har lite dåligt samvete för att jag inte gjort något nyttigt på två veckor. Inte ens åkt skidor. Detta är illa får nog ta och göra det snart för fortsätter jag så här kommer jag nog gå upp många kilon haha.

17

Japp då var man 17 då. Känns ju bra haha.
Tänkte bjuda er på en fin låt dagen till ära.

Itchy Daze - Monster

RSS 2.0