Hoppas det blir tyst på han

Läste just på Aftonbladet att Justin Bieber kommit i målbrottet och inte kunde sjunga som förr. Amen och hallelujah nu kanske det äntligen kan bli tyst på honom!

Is this love Is this love

Is this love, that I'm feeling, is this love that I've been searching for.

Har pluggat så mycket denna veckan så idag efter ett engelskaprov och en samhällsredovisning kände jag att behövde göra något annat så jag ritade lite med kol. Det var år och dar sen jag gjorde det sist, men det ska jag nog använda en del i fortsättningen också, det är roligt att rita med.

Mindre blogg mer skola

Det har blivit mer skola och mindre blogg det senaste. Har sjukt mycket nu känns det som. Nu har jag i alla fall gjort engelska nationella och det gick bra tror jag i alla fall, och närmast nu väntar samhällsredovisning. Det kommer nog inte bli lika bra. Just nu sitter jag och lyssnar jag på Nirvana och sitter och gör ingenting. Tänker att det är dags att fixa ny header men jag har inte riktigt tid, fast i helgen kanske. :)

Först kom ingenting sen kom ingenting

Måste erkänna att jag lyssnar på Kent, eller ja en Kent-låt. Kent – Ingenting Och jag tycker faktiskt den är rätt bra.
Här får ni en titt på Veronica Mars teckningen. Skriver ingen kommentar om den nu, ni får tycka till själva. ;)

Hehehe

(Ellen = Jag) Hahahahaha detta var verkligen kul lägger upp klippet här nedan så ni också kan se, fast ni kanske inte har lika dålig humor som jag haha.

Mitt rum är i stort behov av städning

Men det är så mycket roligare att sitta och rita så jag gör det istället. Snart klar med Veronica Mars så den kommer kanske upp på bloggen ikväll :)

Dagens musik

En av mina stora hobbys här i livet är att göra spotifyspellistor. Det låter väl rätt patetiskt men sanningen är att jag tycker att det är riktigt kul, har jag inget och göra och inte orkar resa mig så sitter jag gärna på spotify och letar upp bra låtar och blandar med gamla favoriter och knåpar ihop en lista som jag sen avnjuter.

Så nu tänkte jag dela med mig av ännu en spellista, klicka om ni vill ha den. Rock it II
Innehåller mest Rolling Stones, och även Nirvana, David Bowie och lite annat.


Grupper är kul

Exempel på saker man gör om man inte har något liv ;)


Dagens konstaterande

Håller på att rita en bild på Veronica Mars. Har precis konstaterat att den ser mycket bättre ut när man kollar på den i mörkret. Då ser man inte allt det fula. :P
Nu ska jag nog sätta på en film och käka lite glass, sen blir det till att sova eftersom det tyvärr är skola imorn.

Svar till Julia

Detta är ett svar till Julia, angående hennes inlägg om snygga killar. Här nedan ser ni några fina pojkar enligt mitt tycke. :) Känner ni igen dom? (En del bilder är några år gamla)

Här får ni namnen på dem så ni kan se om ni gissat rätt ;)

Heath Ledger i 10 things i hate about you
Jon Bon Jovi
Orlando Bloom som Will Turner
Johnny Depp
Leonardo Dicaprio
Elvis Presley
Crash, trummis i HEAT
Martin Rolinski från BWO
Alexander Skarsgård i True Blood
Joel Kinnaman som Frank Wagner

In Love

Jag är kär. I Edward Scissorhands. Fattar inte varför jag inte har sett den förut. Helt underbar är den i alla fall.
Filmen handlar om Edward som har saxar istället för händer och som bor helt själv uppe i ett gammalt öde hus. En dag kommmer en kvinna och hittar honom och tar med honom hem. Livet förändras drastiskt för Edward och såsmåningom även för byns invånare. Filmen är sådär magiskt sagolik på det där speciella sättet som bara Tim Burton kan göra. Se den om ni inte redan gjort det. Annars kan ni se den en gång till.

So Far away

Ett litet collage jag gjorde på polyvore för ett tag sen. Tycker verkligen ni ska gå med där om ni inte gjort det, det är kul. :) Rätt meningslöst tidsfördriv men ändå..

Rachel McAdams

Nu är den klar, eller ja, jag orkar inte göra mer på den, teckningen av Rachel Mcadams. Jag är inte supernöjd, den känns rätt skev men så brukar det bli när jag ritar. Här har ni resultatet:

Aldrig mer korv Aldrig

Vi har grillat. Det var mysigt fast de blev lite kallt sen. Jag åt en korv, fast jag egentligen var alldeles för mätt, nu mår jag illa. Jag ska aldrig mer äta korv. I alla fall inte mer denna veckan. Jag luktar korv också, och rök. Gott.
Fast det var trevligt. Men nu är jag trött, funderar på att sova.

Kemin kommer gå helt värdelöst katastrofalt dåligt

Kom hem vid åtta och då va jag så trött och hungrig så jag har inte orkat plugga. Nu får jag nog ta tag i det, lite grann i alla fall. Men det är väl lika bra att förbereda sig på att det kommer att gå dåligt, omprov kanske? :)

Skrev noveller idag i skolan. Jag skrev om en flicka och en pojke. Vad ska man annars skriva om lixom hihi.

Bilden är lånad från Weheartit en jättebra sida där man kan hitta många fina bilder.

Det var bättre förr

Allt var väl inte bättre förr, men en sak är säker: Musiken var definitivt bättre förr, i alla fall enligt mitt tycke. Många av mina favoriter är från någon gång under 1900 talet. Här har jag skapat en lista med lite bra musik från det förra seklet. Innehållet är blandat med allt från Johnny Cash till Kiss. Här har ni den: DetVarBättreFörr.

Några låtar från listan: The Beach Boys - California Dreaming.


Bob Dylan - Hurricane



Fleetwood Mac - Go Your Own Way

Och slutligen en av Bon Jovis bästa låtar Runaway

Det är med visst sorg i hjärtat

Det är med viss sorg i hjärtat jag konstaterar att jag om 6 och en halv timma kommer vara tvungen att stiga upp och en timma senare bege mig till skolan för att bland annat göra en redovisning jag inte är klar med.
Hehe men sånt är livet, nu ska jag lyssna på lite bra musik.

Summerdreams

Pink Floyd - Marooned

Summerdreams
Summerdreams by Hellogoodmorning featuring Ray

Everything

Jag håller på med en teckning, skulle föreställa Rachel Mcadams men som vanligt blir det någon helt annan okänd person :D
Här får ni en liten tjuvtitt, lägger ut hela bilden när den är klar. Ingen bra kvalitet på kortet så jag kan garantera er att den är mycket snyggare i verkligheten hihi.
Lyssna på denna fina låten om ni inte har gjort det. Lifehouse – Everything.

Cause you're all I want
all I need
You're everything
Everything

För övrigt suger det att behöva gå upp kl halv sju imorn. Ska nog sova nu, eller kanske kollar på True Blood först.

April April Lov och Glad påsk

Tänk att det äntligen är påsklov, helt sjukt gött! Dessutom var det första april igår och det var en mycket trevlig dag, jah blev nog bara lurad en tjugo, trettio gånger ungefär hahaha. Idag fyller pappa år så jag har fixat en liten present till honom som jag hoppas att han uppskattar. Här ser ni en liten tjuvkik på en sak han ska få :D

 

Nu när det ändå är lov och man förhoppningsvis får en hel del tid ska ta och försöka rita lite, det var längesen..


RSS 2.0